• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

پیشنهاد فوق العاده برای حقوق کارگران | افزایش دوباره حقوق کارگران در سال 1401؟

  • شناسه خبر: 7886
  • تاریخ و زمان ارسال: 27 می 2022 ساعت 9:04
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
پیشنهاد فوق العاده برای حقوق کارگران | افزایش دوباره حقوق کارگران در سال 1401؟

حقوق کارگران پایین ترین حقوق پرداختی از طرف دولت است. در روزهای اخیر شاهد اظهار نظرهای جنجالی در رابطه با نوع و میزان پرداخت حقوق کارگران بوده ایم. در طرح های طرح شده  حقوق کارگران  طرح مزد منطقه ای بیشتر از طرح های دیگر باعث رنجش کارگران به بی عدالتی های پرداختی شده است. در مورد دستمزد منطقه ای به عنوان حقوق کارگران کارشناسان بحث های مفصلی داشته اند که در ادامه به  آخرین خبرها از میران حقوق کارگران  را می خوانیم.

حقوق کارگران

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: باید به بنگاه های اقتصادی و تولیدی تسهیلات بانکی کم بهره بدهیم تا آنها بتوانند فرایند تغییر و تطبیق افزایش حقوق را انجام دهند.

لطف الله سیاهکلی با بیان اینکه از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ قیمت کالاها افزایش زیادی داشته است، اظهار کرد: برخی از کالاها با افزایش ۱۰ برابری مواجه بوده است اما حقوق کارگران و کارمندان در واقع یک حرکت لاک پشتی داشته است.

وی تاکید کرد: متاسفانه حقوق کارگران و کارمندان متناسب با رشد تورم و قیمت کالاها نیست.

این نماینده مجلس با بیان اینکه قیمت همه محصولات چند برابر شده است، گفت: نمی شود محصول کارخانه‌ای چند برابر شود اما حقوق کارگران تغییری نکند البته تاثیر حقوق کارگران در هزینه‌ها زیر ۱۰ درصد است.

وی با بیان اینکه شاهد تغییرات خوبی در زمینه افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۱ بودیم گفت: این سوال مطرح است که با وجود تغییرات صورت گرفته آیا کارفرمایان توان پرداخت این افزایش حقوق را دارند؟ البته ممکن است برخی از شرکت ها توان پرداخت هزینه افزایش حقوق را داشته باشند ولی مابقی شرکت ها حتما با مشکل مواجه خواهند شد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اقدام صورت گرفته باید کامل شود، بیان داشت: ما باید به بنگاه های اقتصادی و تولیدی تسهیلات بانکی کم بهره بدهیم تا آنها بتوانند فرایند تغییر و تطبیق افزایش حقوق را انجام دهند لذا اگر دست به این اقدام نزنیم ممکن است برخی کارگاه ها دست به تعدیل نیروهای خود بزنند و این اتفاق بسیار ناخوشایند است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ما به دنبال افزایش اشتغال هستیم، بیان داشت: نباید این اشتغال اندک در کشور هم زیر سوال برود بنابراین حتماً باید این مسئله مورد پیگیری قرار گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ما باید به کارفرمایان هم توجه داشته باشیم،تاکید کرد: ما باید با حمایت از کارفرمایان به نحوی عمل کنیم که کارفرمایان هم بتوانند از پس تعهدات خود برآیند.

وی با بیان اینکه واقعا حقوق کارگران پایین است، گفت: هم اکنون که حقوق کارگران را اضافه کردیم حقوق کارگران باز هم پایین است و متناسب با هزینه های آنها نیست البته از سوی دیگر کارفرمایان هم باید توان پرداخت هزینه های جدید را داشته باشند بنابراین این مسئله، یک مسئله دو طرفه است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: باید در این شرایط و در راستای حمایت از تولید، برخی از کارفرمایان را مشمول معافیت های مالیاتی کنیم.

حقوق کارگران

علی بابائی کارنامی در جلسه علنی مجلس در تذکری به استناد بند (۱۱) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی مجلس تأکید کرد: دفاع از مصوبات مجلس از جمله وظایف هیأت رئیسه است، در بودجه امسال مصوب کردیم کارگران شاغل در دستگاه‌های دولتی بر مبنای مصوبه شورای عالی کار حقوق دریافت کنند. ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار خانواده بازنشستگان کارگران دو برج حقوق نگرفتند از این رو از رئیس مجلس و رئیس جمهور دو نیروی جهادی می‌خواهیم تا پیگیر اجرای قانون باشند، همچنین در جلسه ویژه سران قوا از حقانیت قشر ضعیف کارگران دفاع شود.

نمایندگان مجلس در نشست علنی مجلس، با تقاضای طرح تحقیق و تفحص از نحوه اجرای قانون تقسیمات کشوری با ۱۵۶ رأی موافق، ۲۷رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۵ آرای مأخوذه موافقت کردند.

نماینده مردم قائنات در مجلس گفت: قوه مقننه درصدد مبارزه با فساد و رانت برای تحقق اقتصاد مقاومتی است. در گذشته اگر فردی از رانت و باند بهره‌مند بود می‌توانست از برخی مجوزهای کسب و کار استفاده کند اما امروزه مشاهده می‌شود بر اساس اقدامات صورت گرفته دولت سیزدهم به جای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، اقدام به مدیریت این مهم کرده تا بتواند اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ را که مبنای آن منافع مردم است را محقق کند. عده‌ای مجوزهایی دریافت می‌کردند تا بتوانند از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده کنند در صورتی که از آن ارز برای تحقق حقوق مردم استفاده نمی‌کردند.

هادی بیگی نژاد مجلس با استناد به ماده ۲۰۲ آئین نامه داخلی مجلس تذکری داد و گفت: باید در مجلس نسبت به آنچه در کشور اتفاق می افتد موضع گیری کرد، جلسه گذشته در خصوص گرانی ها مطالبی مطرح شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر استان ها و جمعیت های بسیاری در کشور با پدیده گردوغبار مواجه هستند، در مجلس بررسی علمی و جامعی صورت نگرفته است که بدانیم چه موضعی باید بگیریم و آیا این پدیده منشأ داخلی یا خارجی دارد. آیا بیماری زا است.

غلامرضا نوری قزلجه در نشست علنی مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید و حسن اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره صدور الکترونیکی مجوزهای کسب وکار، گفت: با وجود اینکه یک سال از قانون الزام برای الکترونیکی شدن صدور مجوزهای کسب و کار گذشته و تبلیغاتی در رسانه ها صورت گرفته است گزارش نشان داد اتفاق مهمی که منافع آن را در جامعه ببینیم نیفتاده است.

مهدی طغیانی در نشست علنی مجلس، دومین گزارش کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در اجرای ماده ۷ قانون اصل ۴۴ قانون اساسی را قرائت کرد. در مجلس دهم اصلاح مواد یک و ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴بود که در بهمن ۹۹ آخرین گام را در مجلس یازدهم با رفع ایرادات شورای نگهبان برداشتیم و برای اجرا با هدف صدور مجوزهای کسب و کار از طریق شفافیت و الکترونیکی شدن مجوزهای موردنیاز فعالان اقتصادی ابلاغ شد.

افزایش حقوق کارگران حقوق کارگران حقوق کارگران 1401 حقوق کارگران زیاد شد حقوق کارگران و بازنشستگان میزان حقوق کارگران

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • باقری در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟
  • شهرام در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟
  • کارشناس روابط عمومی در تجربه کار با سرفیس لپ تاپ 7؛ نقاط قوت و ضعف
  • کمیل در تجربه کار با سرفیس لپ تاپ 7؛ نقاط قوت و ضعف

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram